Komende evenementen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbrief
Interessant

Banner
Banner
Masters Afdrukken E-mailadres

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!

Zwemmers van 16 jaar en ouder van enig niveau zijn welkom. Bij ons (en de KNZB) worden de zwemmers en zwemsters uit deze leeftijdsgroep pre-Masters (16 tot 20 jaar) en Masters (> 21 jaar) genoemd. Ook de Veene heeft een actieve Masters groep. Deze groep traint 2 x per week in het Sportpark in Almelo. Technische vaardigheden van de 4 zwemslagen, conditie, keerpunten en starten zijn onderdeel van de trainingen. Deze groep traint op een hoog niveau, en kan, na aanvraag van een startnummer, meedoen met officiĆ«le KNZB wedstrijden. Ook voor deze groep zijn er in Nederland de Nederlandse Masters Kampioenschappen (NMK) zowel korte baan als lange baan. De Veene heeft een rijke historie aan zwemmers die hieraan hebben meegedaan.

masters

Dus wordt fit terwijl je in het water ligt!

 

Volg ons!

facebook-logotwitter-logo

Sponsoren Zwemmen

Gastenboek berichten

Gijs Hegeman
Hallo,

Ik moet voor school een opdracht maken "Bewegingsanalyse" we moeten van een bebaalde sport de beweging analyseren en op film zetten.
Daarbij kwamen wij tot het volgende probleem, we hebben geen onderwater camera.

Mijn vraag of...
dinsdag 22 april 2014
bart harbers
Hoi,

Heeft iemand mijn zwembroek gezien. Een iets langere speedo zwembroek met aan de zij kant rood. Heb hem vanavond in de kleedkamer laten liggen. In almelo.

Groet bart
woensdag 12 maart 2014
Live tracking and statisticsBack to Top