Komende evenementen

Geen evenementen

Inschrijven nieuwsbrief
Interessant

Banner
Banner
Masters Afdrukken E-mailadres

Ouder worden maar wel fit blijven. Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meeste minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in. Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!

Zwemmers van 16 jaar en ouder van enig niveau zijn welkom. Bij ons (en de KNZB) worden de zwemmers en zwemsters uit deze leeftijdsgroep pre-Masters (16 tot 20 jaar) en Masters (> 21 jaar) genoemd. Ook de Veene heeft een actieve Masters groep. Deze groep traint 2 x per week in het Sportpark in Almelo. Technische vaardigheden van de 4 zwemslagen, conditie, keerpunten en starten zijn onderdeel van de trainingen. Deze groep traint op een hoog niveau, en kan, na aanvraag van een startnummer, meedoen met officiĆ«le KNZB wedstrijden. Ook voor deze groep zijn er in Nederland de Nederlandse Masters Kampioenschappen (NMK) zowel korte baan als lange baan. De Veene heeft een rijke historie aan zwemmers die hieraan hebben meegedaan.

masters

Dus wordt fit terwijl je in het water ligt!

 

Volg ons!

facebook-logotwitter-logo

Sponsoren Zwemmen

Gastenboek berichten

linda edens
We zoeken nog dringend vrijwilligers voor de zwem4daagse van 25-29 Aug. A.s. Geef u op ! 2 uurtjes van 18.00 tot 20.00 uur. Help ons dit weer een mooi evenement te maken voor Almelo en omgeving. Als vereniging moeten we dit toch kunnen realiseren . K...
dinsdag 12 augustus 2014
Asteleijner
Hoi,
Kan iemand mij vertellen of de uitslagen van Nordhorn nog op de site worden gezet.

Groetjes Joyce
maandag 23 juni 2014
Live tracking and statisticsBack to Top