Zwem4daagse weer in de lift

Zwem4daagse 2017 is met 530 deelnemers duidelijk weer in de lift.
Bekijk hier de foto’s.

In de week van 3 t/m 7 juli heeft de zwem4daagse weer plaatsgevonden, een sportief evenement waarbij wij ons als vereniging inzetten met vele vrijwilligers, om het evenement in goede banen te leiden voor de deelnemers.

Met dit bericht willen we nog een keer dankjewel zeggen tegen alle deelnemers, bezoekers en de sponsoren en in het bijzonder bedanken we alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet. Tegen allen zeggen we graag tot volgend jaar!

Namens de werkgroep zwem4daagse 2017

  Richard Schothans
  Lucinda Schothans
  Peter Harbers
  Gerlinde Pezy
  Sabrina Horst
  Ramon Westenberg
  Gillian Boks

Vrouw (73 jaar) tijdens zwemvierdaagse overleden

Tijdens de eerste dag van de zwemvierdaagse is een 73 jarige vrouw uit Almelo onwel geworden en helaas aan een hartstilstand overleden. Het personeel van Het Sportpark was direct ter plaatse en hebben adequaat gehandeld. De familie van het slachtoffer was (deels) aanwezig op Het Sportpark.
De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het behandelen van de vrouw overgenomen.

Het personeel van Het Sportpark en zwem- en polovereniging De Veene (organisatie van de zwemvierdaagse) zijn zeer ontdaan. In samenspraak met de familie van het slachtoffer gaat de zwemvierdaagse de komende dagen in een gepaste vorm wel door.

Zwem4daagse 2017 Almelo

44ste editie Zwem4daagse Almelo, 3 t/m 7 juli 2017

Alle dagen van deze sportieve week kun je lekker zwemmen van 18:00 tot 20:00 uur in het buitenbad van Het Sportpark.

Je hebt je doel gehaald en verdient een zwem4daagse medaille als je de afstand minimaal 4 (van de 5) avonden zwemt. Bekijk hier het reglement.

Er is gelijk voorgaande jaren rondom het bad weer een uitgebreid randprogramma met leuke spelletjes, lekkers, en veel gezelligheid, dus neem ook je vriendjes, je ouders, opa en oma mee.
Lees verder Zwem4daagse 2017 Almelo