Zwem4daagse 2017 Almelo

44ste editie Zwem4daagse Almelo, 3 t/m 7 juli 2017

Alle dagen van deze sportieve week kun je lekker zwemmen van 18:00 tot 20:00 uur in het buitenbad van Het Sportpark.

Je hebt je doel gehaald en verdient een zwem4daagse medaille als je de afstand minimaal 4 (van de 5) avonden zwemt. Bekijk hier het reglement.

Er is gelijk voorgaande jaren rondom het bad weer een uitgebreid randprogramma met leuke spelletjes, lekkers, en veel gezelligheid, dus neem ook je vriendjes, je ouders, opa en oma mee.
Lees verder Zwem4daagse 2017 Almelo

Uitnodiging unieke ALV 2017

Graag nodigen wij je van harte uit om 12 april aanstaande aanwezig te zijn bij de ALV van Z&PV de Veene, vanaf 20:00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Het is dit jaar niet zomaar een ALV, maar een hele bijzondere. Tijdens de ALV geven we een inspiratiesessie om de vereniging een enthousiaste boost te geven!

Tijdens de inspiratiesessie die wordt ingeleid door een spreker krijg je nieuwe inzichten. Je wordt uitgedaagd te experimenteren en de vereniging met elkaar sterker te maken.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan 12 april naar het clubgebouw van De Veene, beleef het en draag je steentje bij!

Paasactie 2017

De Paasactie van 2017 is van start gegaan! We bieden een kiprollade, chocolade paaseitjes, een luxe paasstol en verse eieren aan.

De volledige opbrengst van deze actie komt ten goede aan de vereniging. Laten we er dus met zijn allen voor zorgen dat de actie een succes wordt en we zoveel mogelijk proberen te verkopen!